Neskatoties uz dažu politiķu padomiem, Daugavpils vicemērs domā piedalīties Uzvaras dienai veltītajos pasākumos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs aicināja valsts un municipālās amatpersonas neapmeklēt 9. maija pasākumus, Daugavpils vicemērs Dmitrijs Rodionovs (Saskaņas centrs) ir nodoms piedalīties Uzvaras dienai veltītajos pasākumos un godināt veterānu piemiņu.

„Tādēļ, ka mēs cienām mūsu veterānus, mēs iesim un godināsim kritušo piemiņu, kuri atbrīvoja Daugavpili no fašistiem. Personīgi es piedalīšos svētku pasākumos un domāju, ka arī manas partijas biedri atnāks godināt mūsu veterānus, kuri piedalījās Lielajā tēvijas karā”, – atzīmēja Dmitrijs Rodionovs.

Komentējot E. Rinkēviča paziņojumu par to, ka 9. maija pasākumus, tāpat kā 16. marta pasākumus valsts amatpersonām nevajadzētu apmeklēt, D. Rodionovs paziņoja, ka nav pareizi ignorēt lielu sabiedrības daļu, kura uzskata 9. miju par Uzvaras dienu.

„Nekādas politiskas sastādošās 9. maijam veltītajos pasākumos no mūsu puses nav. Domāju, ka citi politiskie spēki var te saskatīt politisku zemtekstu, bet tas paliks uz viņu sirdsapziņas”, – atzīmēja D.Rodionovs.


Написать комментарий