Vasaras somas, ar kurām nav kauns parādīties pilsētas ielās

foto: depositphotos.com
foto: depositphotos.com

Vīrieši pat neapzinās savu laimi – ap vīriešu somām pagaidām nav tādas neveselīgas ažiotāžas, kā ap sieviešu somām.

Jā, tūkstoši strausu, telēnu un krokodilu iet bojā tai skaitā arī vīriešu dēļ, bet uz šī apskata uzrakstīšanas brīdi autors neatceras nevienu kriminālu drāmu, izjauktu ģimeni un draudzības izbeigšanos, kurā ir iesaistīta ādas gabala pirkšana vai atteikšanās no pirkšanas, kurš ir pašūts „kulta” veidā. Ja nu vienīgi Ņujorkas universālveikals Saks Fith Avenue lielā pieprasījuma dēļ nepārdod vairāk nekā trīs vīriešu somiņas Prada vienam pircējam, – vēsta style.rbc.ru.

Bet pāriet no rokassomas uz klaču ir apburtais aplis, it īpaši tad, ja kaut kur pa vidu ir palikušas adekvātas, elegantas un ērtas vasaras somas, kuras nav zaudējušas ne vīrišķību, ne pievilcību. Baidoties izskatīties absurdi un mokoties palikt zināmas „labas gaumes” ietvaros, daži vīrieši gadu no gada klīst apkārt ar smagiem, dārgiem portfeļiem, kuri nekā neveicina vasarīgu noskaņu.

Mēs steidzamies pasniegt palīdzīgu roku. Piemēram, īsās somas ir ļoti ērtas. Somas tote ir lakoniskas, vienkāršas, bet tomēr pietiekami neformālas. Ideālas pilsētai vai pat kūrortam. Šis modelis vīriešu garderobē ir salīdzinoši nesen. To galvenā priekšrocība ir apstāklī, ka pateicoties atvērtai augšdaļai, īpašnieka mantas var viegli izņemt un ielikt atpakaļ, kas ne tikai atvieglo dzīvi somas īpašniekam, bet arī citu maku cienītājiem. Tādēļ svešām rokām pievilcīgākās mantas lieciet iekškabatā, kura ir piestiprināta somas iekšpusē. Tote bags materiāli ir no blīvas kokvilnas līdz dažādiem audumiem ar faktūru, ādai vai zamšādai.

Marc Jacobs, Dsquared2, Carhartt

Somas overall patiesībā ir ceļa somas un pilsētā izskatās diezgan absurdi. Bet, ja jums tik tiešām visu dienu jānēsā līdzi sporta tērps vai jūs braucat uz vasarnīcu tieši no ofisa – tad drīkst. Tikai izvēlaties mazāk sportiskus modeļus. Smilškrāsas brezenta vai raupjas ādas somas veicinās mūžīga ceļotāja stilu.

Filson, Marsell, Numero 10

Mēs jau rakstījām par mugursomu skaistumu un noderīgumu, bet vasarā tās nav aizstājamas. Meklējiet gaišākus un spilgtākus modeļus.

Alexander McQueen, Asos, Zara

Mīksta soma ir galvenais sezonas hīts, vienkārši saritiniet to rullī. Uz popularitātes viļņa atrodas normkora. Tā acīmredzot ir civilizētākā polietilēna maisiņa aizstājēja. Atkarībā no situācijas viegli pārvēršas par dokumentu mapi un ekoloģisku somu iepirkšanās reizei.

Z Zegna, Burberry Prorsum, Valentino

Patiesībā moderna mīksta soma jums jau ir, ja jūs saudzīgi izturaties pret dabu. Ekoloģiska iepirkšanās soma uz vīrieša pleca ārpus maršruta no lielveikala līdz mājām izskatās pārāk rotaļīgi, tādēļ sarullējiet to un nēsājiet plaukstā, tā kā šie puiši uz mēles.

Givenchy, Marc by Marc Jacobs, Y-3


Написать комментарий