Daugavpils pilsētas svētku programmu papildinās ar stāstiem par jaunu sadzīves atkritumu izvešanas operatoru

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītajā nedēļa jaunais sadzīves atkritumu izvešanas operators, kas uzvarēja Daugavpilī izsludinātajā konkursā, plānoja ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību griezties pie pilsētniekiem un informēt viņus par to, kā mūsu pilsētā turpmāk tiks organizēts sadzīves atkritumu izvešanas process, cik maksās šis pakalpojums.

Sakarā ar to, ka pagaidām jaunais operators nebija griezies plašsaziņas līdzekļos, 26.maijā notikušajā preses konferencē žurnālisti jautāja pilsētas vadībai, kad un kādā veidā pilsētnieki tiks informēti par sadzīves atkritumu izvešanas maksu un izvešanas procesa organizāciju.

Vicemērs Pēteris Dzalbe, atbildot uz jautājumiem, paziņoja, ka patlaban jaunais pakalpojuma sniedzējs ir noslēdzis līgumu ar pašvaldību, iepriekšējais operators ir brīdināts, ka pārejas posms sākās 12.maijā un beigsies 11.augustā.

Tāpat vicemērs paziņoja, ka jaunais operators pēc konkursa noslēguma mainīja savu nosaukumu. Interesanti, ka informāciju par sadzīves atkritumu izvešanas kārtību sabiedrībai plāno paziņot Pilsētas svētkos.

Pēteris Dzalbe paskaidroja, ka jaunais sadzīves atkritumu izvešanas operators lūdza pašvaldības atļauju Pilsētas svētku ietvaros – no 2. līdz 8.jūnijam – pilsētas mikrorajonos izvietot informatīvas teltis un stāstīt pilsētniekiem par jauniem līgumiem un jaunu atkritumu izvešanas kārtību.

Pašvaldība plāno atļaut organizēt šos pasākumus. Vai reklāma pilsētas mēroga pasākumos maksās firmai naudu, pagaidām nav zināms.


Написать комментарий