Traģēdija A.Čaka ielā: Trolejbusa vadītāja pastāstījusi par notikušo

foto: apollo.lv
foto: apollo.lv

Trolejbusa vadītāja, kura A.Čaka ielā notrieca māti ar bērnu, kas no gūtajām traumām gāja bojā, «Rīgas satiksmes» darbiniekiem pastāstījusi, ka esot braukusi pie zaļās gaismas, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

«Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis raidījumam norādījis, ka uzņēmumam nav iemesla darbiniecei neticēt. Zaķis norāda ka sievietei ir liela pieredze trolejbusa vadītājas amatā, savus pienākumus viņa pildījusi bez pārkāpumiem, visi dokumenti bijusī kārtībā.

Savukārt policijā gan pagaidām netiek izslēgta versija, ka tieši sabiedriskā transporta vadītāja braukusi pie sarkanās gaismas.

Latvijas Televīzija ziņo - lai pilnībā noskaidrotu negadījuma apstākļus, liecināt tiks izsaukti arī liktenīgajā trolejbusā avārijas brīdī reģistrēto e-talonu īpašnieki.

Pie trolejbusa stūres atradusies aptuveni 60 gadus veca sieviete, kura ar pārtraukumiem «Rīgas satiksmē» strādā vairākus gadus un patlaban strādā uz pusslodzi. Līdz šim viņas darbā nav konstatēti pārkāpumi, vadītāja ir gan nokārtojusi medicīniskās pārbaudes, gan arī traģēdijas rītā viņai veikta ierastā alkohola pārbaude, kurā konstatēts, ka sievietei nav nekādu šķēršļu, lai varētu sākt darbu.


Написать комментарий