Madonna parāda savu tēvu. Viņam bija nepieciešami 30 gadi, lai aprastu ar meitas uzvedību

foto: Instagram
foto: Instagram

Popzvaigzne Madonna (55) savā „Instagram” blogā publicējusi brīvdienu fotogrāfijas, kurās viņa redzama ar meitu Lurdesu (17), dēlu Roko un savu tēvu Silvio Čikoni, kurš ļoti reti sabiedrībā parādījies kopā ar slaveno meitu.

Vienā no fotogrāfijām Madonna redzama ar platmali galvā un sēžam uz ceļiem liedaga smiltīs līdzās meitai Lurdesai. Abas dāmas noraugās okeāna viļņos. Kādā citā attēlā popzvaigzne atrādījusi savu 13 gadus veco dēlu Roko, kurš dzimis viņas attiecībās ar otro vīru – režisoru Gaju Ričiju. Roko uz pleca tur buldoga sugas kucīti, kam dots vārds Olga.

Bet vēl citā attēlā Madonna nofotografējusi savu tēti Silvio kopā ar mazdēlu Roko. Uz pludmali popzvaigzne nebija līdzi paņēmusi savus jaunākos bērnus – adoptēto Deividu un Mērsiju.

Četru bērnu māmiņa Madonna nesen pozējusi pikantā fotogrāfijā žurnāla „V Magazine” vākam. Kopā ar viņu uz žurnāla vāka redzama arī Keitija Perija, kura jau nākamā gada martā sniegs koncertu Rīgā!

Žurnāla intervijā Madonna padalījusies pārdomās, kā viņas provokatīvo uzvedību uztver tēvs, pārliecinātais katolis Silvio Čikone: „Es viņam vienmēr saku: “Tēti, es esmu māksliniece, man ir sevi jāizpauž. Tu nesaproti.” Man šķiet, ka viņš beidzot tomēr ir samierinājies. Taču tas prasīja 30 gadus. Viņš saka: “Vai tiešām tev jāsimulē masturbēšana gultā? Vai tiešām tās ir jādara?” Un es atbildu: “Jā, tēt, man tā ir jādara.””


Написать комментарий