Līvānos atvērta jauna skaistumkopšanas studija – Figura Line

foto: sieviesuklubs.lv
foto: sieviesuklubs.lv

31. maijā Līvānos, Domes ielā 3 102. telpā atvērta Figura Line studija, kur pieejams limfas stimulācijas aparāts, ziņo Līvānu novada portāls.

Limfas stimulācijas aparāts ir unikāls izgudrojums, kurš tika radīts kā medicīniska ierīce limfas kustības veicināšanai. 

Figura Line limfas stimulācijas procedūra sevī apvieno limfātiskās sistēmas stimulācijas un tievēšanu ar masāžas palīdzību priekšrocības.

Masāža refleksīvi iedarbojas uz visu limfas sistēmu, uzlabo tās tonusu un vazomotoro funkciju, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu. Pēc masāžas uzlabojas gāzu, minerālsāļu izdalīšanās no organisma. Sievietes atzīmē enerģijas pieplūdumu, mierīgāk un labāk guļ, pieaug darba efektivitāte. Iespējams mierīgāk reaģēt uz stresu raisošām situācijām un vairāk atslābināties. 

Masāžas laikā tiek iedarbināti ārējie muskuļi. Notiek darbs ar ādas virsmu, līdz ar ko tiek iegūti tonizēti muskuļi, slaidāks augums, tvirtāka un stingrāka āda, kā arī mazāk izteikta tūska un celulīts. Visi šie procesi notiek pateicoties limfas plūsmas stimulēšanai un līdzi ar to - organisma attīrīšanai. 

Tagad Figura Line studija pieejama arī Līvānos un 7. jūnijā no plkst. 10:00 līdz 17:00 tiek rīkota atvērto durvju diena, kad ikviens interesents aicināts klātienē iepazīties ar pieejamajiem pakalpojumiem un tos izmēģināt. No plkst. 17:00 – 19:00 apmeklētāji aicināti uz neformālām sarunām pie vīna glāzes.

Individuālas nodarbības notiek pēc iepriekšēja pieraksta. Interesenti aicināti zvanīt vai rakstīt studijas vadītājai Līvānos Ilgai Zalānei: 26404768, livani@figura-line.lv. Vairāk informācijas par studiju Figura Line mājas lapā.


Написать комментарий