Superekonomisks tautas vāģis miljonāriem

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Auto ražotājam ar izteiksmīgu nosaukumu „tautas auto” kaut kā ne visai piestāv braucamrīks par 100 un vairāk tūkstošiem eiro. Lai gan miljonārs arī esot tauta!

Par mega taupīgo Volkswagen modeli runāts krustu šķērsu. Šoreiz stāsts ir par 200 īpaši ekskluzīviem eksemplāriem, kuru vērtība noteikta 123 500 eiro apmērā. Tas ir gandrīz uz pusi vairāk, kā piemēram, Porsche Cayman GTS, nemaz nerunājot par citiem taupīgiem braucamrīkiem, kas svārstās cenu kategorijā no 20 līdz 30 tūkstošiem eiro.

Iegādājoties automobili par 123 500 eiro, tā īpašniekam būs iespēja vērienīgi taupīt uz degvielas rēķina. Vidējais automobiļa degvielas patēriņš ir 0,9 litri dīzeļdegvielas uz 100 nobrauktiem kilometriem.

Ekskluzīvo „tautas auto” uz priekšu dzen 0,8 litru divu cilindru dīzeļdzinējs un 27 zirgspēku elektromotors. Braucamrīka pludlīnijas ļauj sasniegt ātrumu 100 km/h vien izmantojot 8,6 zirgspēku jaudu.

Starp citu, interneta dzīlēs klīst baumas, ka Volkswagen varētu izgatavot arī šā modeļa sporta versiju XLR. Pat grūti iedomāties, cik varētu maksāt tas.


Написать комментарий