Satiksmei atvērta Rēzeknes centrālā iela – Atbrīvošanas aleja

belladvina.com
belladvina.com

Piektdien, 18. novembrī pēc valsts svētku pasākumiem transporta satiksmei atvērta Rēzeknes centrālā iela – Atbrīvošanas aleja, informē projekta „Atbrīvošanas alejas, un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” vadītājs Georgijs Orlovs.

Pagaidām satiksmei nav atvēlētas visas ielas joslas, jo atsevišķos posmos pa malējām joslām tiek organizēta gājēju pārvietošanās. Pagājušajā nedēļā rekonstruējamajā ielas posmā sācis darboties ielas apgaismojums, savukārt tagad vēl turpināsies trotuāru ierīkošana.
Atbrīvošanas alejas rekonstrukcijas projekts vēl nav noslēdzies. Nākošā gada pavasarī tiks ieklāta pēdējā – trešā asfalta kārta, kā arī notiks teritorijas labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.

Atgādināsim, ka Atbrīvošanas alejas rekonstrukcija notiek Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansētā projekta „Atbrīvošanas alejas, un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību” ietvaros.

21.11.2011 , 12:30

publika.lv


Написать комментарий