Rēzeknieši piedalījās Pasaules čempionātā pauerliftingā un svaru stieņa spiešanā guļus

No 14. līdz 19. novembrim Rīgā pirmo reizi norisinājās Pasaules čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus un pauerliftingā. Sacensties spēkā sapulcējās 596 sportisti no 31 valsts: no Austrālijas un Japānas līdz pat ASV un Kanādai. Latgali un Rēzekni čempionātā svaru stieņa spiešanā guļus pārstāvēja pieci sportisti no sporta biedrības „SEDNA”.

Jāatzīmē, ka visi rēzeknieši sasniedza brīnišķīgus rezultātus! Trīs no viņiem kļuva par Pasaules čempioniem, tie ir Valērijs Belkins (vecums: 70-74, svars: līdz 82,5), Valērijs Legajevs (vecums: 60-64, svars: līdz 90) un Ilmārs Madzulis (vecums: 45-49, svars: līdz 125); bet pārējie divi kļuva par sudraba laureātiem: Aigars Skrebels (vecums: 40-44, svars: līdz 825) un Andrejs Ivanovs (vecums: 50-54, svars: līdz 140). Malači, tā turēt! Viņi visi jau ne pirmo gadu trenējas sporta organizācijas „SEDNA” trenažieru zālē, kas no 1. novembra atrodas Jupatovkas ielā ½ (blakus CSDD).

Mūsu čempionu vārdā gribu pateikties par materiālo atbalstu Rēzeknes pilsētas domei, būvniecības uzņēmumam „Latgalija” (Mihaila Bartaševiča personā), Rēzeknes gaļas kombinātam (Rizvana Abdulmuslimova personā) un uzņēmumam „Latgales logs”. Liels sportisks paldies jums!


Написать комментарий