Godina Pašvaldības un Valsts policijas darbiniekus

Pirmdien, 5. decembrī – Policijas dienā – tika sumināti Rēzeknes pilsētas domes Pašvaldības policijas darbinieki. Par radošu un godprātīgu darbu, pildot dienesta pienākumus Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs Pašvaldības policijas pārvaldes darbiniekiem pasniedza Domes pateicības rakstus.

Šodien, 5. decembrī, tos saņēma:

vecākais inspektors Vitālijs Stanka;
inspektors Igors Baranovs;
kārtībnieks Gintars Mičulis.

Pašvaldības policija ar Atzinības rakstu par godprātīgu darbu un izrādīto iniciatīvu, pildot dienesta pienākumus, apbalvoja Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieci Sandru Grigali un par godprātīgu darbu, pildot dienesta pienākumus, apbalvoja Pašvaldības policijas administratīvās nodaļas priekšnieku Imantu Mežoru.

Krūšu nozīmītes par 5 Pašvaldības policijā nostrādātiem gadiem, godprātīgi pildot dienesta pienākumus ikdienā, reizēm arī ārpus darba laika, sasniedzot labus rezultātus, kā arī par attieksmi pret darbu, kolēģiem saņēma 5 Pašvaldības policijas darbinieki:

inspektors Aldis Jurčenko;
inspektore-lietvede Olga Kovaļova;
kārtībnieks Juris Pitrāns;
kārtībnieks Askolds Ūdris;
kārtībnieks Jānis Patmalnieks.

Policijas dienā darbiniekus sveic Rēzeknes Pašvaldības policijas pārvaldes priekšnieks Aivars Stalidzāns: „Gribu pateikties visiem darbiniekiem par paveikto gada laikā, par to, ka grūtajos laikos nav pagriezuši muguru dienestam policijā, nav izvēlējušies labāk apmaksātu darbu kaut kur citur. Paldies tiem, kas ir izturējuši. Tā ir sagadījies, ka policijas darbiniekiem profesionālie svētki ir gada pēdējā mēnesī – decembrī, tāpēc vēlu visiem sajust gandarījumu par gada laikā paveikto, pārdomāt to, kas varbūt nav izdevies, novēlu visiem svētku, pacilātības sajūtu, neskatoties uz to, ka daudziem šī ir darba diena. Paldies visiem, kas strādā pašvaldības policijā, cenšas, nāk ar iniciatīvām kaut ko uzlabot vai mainīt. Viens pats es neko nevarētu paveikt, tikai kopīgiem spēkiem mēs varam padarīt mūsu pilsētu skaistāku, sakoptāku un drošāku.”

Savukārt, piektdien, 2. decembrī par godprātīgu un atbildīgu attieksmi pret dienesta pienākumu pildīšanu, augstiem darba rezultātiem sabiedriskās drošības un kārtības nodrošināšanā un noziedzīgu nodarījumu atklāšanā Rēzeknes pilsētā Rēzeknes domes Atzinības rakstus valsts policijas darbiniekiem pasniedza Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs. Tika apbalvoti šādi policijas darbinieki:

kārtības policijas nodaļas inspektore Ilze Platpīre;
kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Satiksmes uzraudzības rotas vecākais inspektors Arnis Viļums;
kārtības policijas nodaļas 1. iecirkņa inspektors Nikolajs Ušackis;
kriminālpolicijas inspektors Normunds Krutovs;
kriminālpolicijas inspektors Kaspars Sarkans;
kārtības policijas nodaļas inspektors Aivars Rekelis.


Написать комментарий