Nazarovs: hokejs nav balets

delaemstavki.ru
delaemstavki.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Čehovas “Vitjazj” uz laukuma veicina atraktīvu darbību, jo pretējā gadījumā spēlēs laikā kāds varētu aizmigt, uzskata vienības galvenais treneris Andrejs Nazarovs.

Jau vēstījām, ka Rīgas "Dinamo" svētdien ar rezultātu 2:0 savā laukumā pārspēja "Vitjazj" vienību.

“Rezultāts lika vilties, jo mēs bijām tuvu, lai aizķerot šajā spēlē,” interneta mājaslaplā “allhockey.ru” citēts Nazarovs. "No otras puses, mēs parādījām raksturu un cīnījāmies līdz pēdējai sekundei.”

“Pamanīju, ka “Dinamo” fani novērtēja mūsu komandu. Zinu, ka pirms spēles bija liela ažiotāža, bet pēc tās skatītājiem bija liels prieks. Ļoti labi, ka mūsu produkts un mūsu līga piesaista tādu skatītāju interesi,” turpināja treneris.

Aizvadītajā spēlē “Vitjazj” kauslis Džons Mirastijs kādā no epizodēm pieslidoja pie “Dinamo” soliņa un vilka laukumā Džeimiju Lundmarku, taču Rīgas komandas hokejisti to nepieļāva.

“Šis hokejists mani pārsteidz, jo viņš nekad nesamierinās ar sakāvi,” teica Nazarovs.

Tāpat Nazarovs nebaidās, ka KHL vadība varētu diskvalificēt Mirastiju.

“Es domāju, ka daudzi ir sapratuši, ka hokejs nav balets. “Vitjazj” spēles piesaista milzīgu interesi visās pilsētās un visas mūsu spēles tiek translētas KHL televīzijā. Mēs veicinām atraktīvus notikumus laukumā, jo pretējā gadījumā kāds vēl aizmigs no garlaicības.”


Написать комментарий