Daugavpilī deguši plastmasas atkritumi

V.Cigankova foto
V.Cigankova foto

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 13.decembra plkst. 6:30 līdz 14.decembra plkst. 6:30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 27 izsaukumus. Kopumā dzēsti 19 ugunsgrēki, veikti seši glābšanas darbi, bija arī divi maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkā neviens nav gājis bojā vai cietis.

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks vakar izcēlās Daugavpilī, Andreja Pumpura ielā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uzņēmuma teritorijā deg pārstrādāti plastmasas atkritumi. Tā kā bija stiprs vējš un bija apdraudēta blakus esošā ēka uz notikuma vietu tika izsaukti papildspēki. Kopumā notikuma vietā strādāja četras autocisternas un vienas autokāpnes. Kopējā degšanas platība bija 500m2. Ugunsgrēku pilnībā likvidēt izdevās plkst. 23:51. Iespējamos ugunsgrēka iemeslus noskaidro Valsts policija.

Vakar, plkst. 19:37, VUGD saņēma palīdzības lūgumu no kāda cilvēka, kuram Rīgā, Lokomatīves ielā, trolejbusa pieturas soliņā bija iesprūdusi kāja. Ugunsdzēsēji glābēji cilvēka kāju atbrīvoja un nodeva viņu mediķiem.
 


Написать комментарий