Valsts robežsardzes koledžas pārstāvji viesojās pie internātskolu audzēkņiem

Foto: Valsts Robežsardzes koledža
Foto: Valsts Robežsardzes koledža

Ir decembris – gada vistumšākais laiks. Zeme ir pelēka. Bet māju logos atmirdz kvēlās adventes vainaga svecītes un ikviena cilvēka sirdī iedegas cerība un gaidas pēc gaišā Ziemassvētku brīnuma. Tas ir laiks, kad notiek miera un līdzsvara meklējumi sevī – labo darbu laiks.

Lai padalītos ar savu sirds siltumu, arī šogad Valsts robežsardzes koledžas (VRK) pastāvīgais un apmācāmais personāls piedalījās labdarības akcijā „Ziemassvētki – ikvienam no mums”, kuras ietvaros ziedoja dāvanas Maltas speciālās internātskolas un Tiskādu sanatorijas internātskolas audzēkņiem. 

Š.g. 20.decembrī tika rīkots izbrauciens uz augstāk minētājām skolām un visas saziedotās dāvanas vēl pirmssvētku laikā tika nogādātas internātskolu bērniem. Tradicionāli šo pasākumu papildināja VRK Robežsardzes vēstures izpētes nodaļas amatpersonu uzruna un VRK Kinoloģijas dienesta Kinoloģijas centra kinologu uzstāšanās ar dienesta suņiem. Bet īpašu uzmanību šogad izpelnījās koledžas 3.mācību rotas kadeti, kuri internātskolu bērniem novadīja atraktīvu rīta rosmi (neskatoties uz to, ka bija jau pusdienlaiks) un veltīja skaistu pirmssvētku dziesmu. 

Pasākumu noslēgumā skolu vadība izteica pateicību Valsts robežsardzes pastāvīgajam un apmācāmajam personālam par ilggadējo sadarbību un sniegtajām dāvanām, bet mūsu lielākais pateicība bija bērnu priekpilnās sejas un skanīgie smiekli.
 



Написать комментарий