Domes vadība pateicās visiem, kuri darbojās Rūķu namiņā

17. janvārī uz Kultūras pārvaldi bija aicināti visi, kuri no Adventes līdz pat vecajam Jaunajam gadam darbojās Rūķu namiņā Vienības laukumā.

Sabiedrisko organizāciju, kultūras biedrību pārstāvjus un studentus sagaidīja Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs un Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska.

“ Rūķu namiņš pilsētā bija pirmo reizi, tas bija eksperiments, kas izdevās un pateicoties tieši jūsu nesavtīgajam darbam, izdomai un pacietībai. Paldies visiem, kuri strādāja Rūķu namiņā! Domāju, ka namiņa apmeklētāji šo darbu novērtēja un namiņš radīja īpašu svētku noskaņojumu pilsētā, neaizmirstamus brīžus daugavpiliešiem un pilsētas viesiem.”, uzsvēra Azareviča kungs.

Eleonora Kleščinska izteica cerību, ka sadarbība turpināsies, jo pašvaldībai ir daudz ieceru arī uz citiem svētkiem, ka kopa spēs atkal radīt brīnumus un jaunus pārsteigumus.

Kopā ar lielu paldies klātesošajiem tika pasniegtas nelielas dāvanas un noslēgumā visi kopā kavējās atmiņās pie tējas tases ar kliņģeri.


Написать комментарий