Ugunsgrēkā Ogrē iet bojā vīrietis

Foto V.Cigankovs
Foto V.Cigankovs

Otrdien ugunsgrēkā Ogrē gājis bijā aptuveni 45 gadus vecs vīrietis, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) informācija.

Informāciju par ugunsnelaimi Ogrē, Upes prospektā VUGD saņēma aptuveni pulksten 19:29. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka trīsstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī deg grīda un siena aptuveni viena kvadrātmetra platībā.

Lielā piedūmoja dēļ no blakus dzīvokļa tika evakuēti seši cilvēki. Ugunsgrēkā gāja bojā aptuveni 45 gadus vecs vīrietis. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga rīcība ar uguni, norāda VUGD.

Savukārt Rīgā, Bišu ielā, iespējams pārkurinātās krāsns dēļ izcēlās ugunsgrēks. Informāciju par ugunsgrēku VUGD saņēma pulksten 04:22. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka divstāvu koka ēkas pirmā stāva gaitenī ir aizdegusies starpsiena aptuveni trīs kvadrātmetru platībā. Lielā piedūmojuma dēļ no ēkas otrā stāva tika evakuēti divi vīrieši, divas sievietes un divi bērni.

Bet otrdien no rīta, plkst. 09:02, plašs ugunsgrēks izcēlās Burtnieku novada Burtnieku pagastā. Ugunsgrēkā dega divstāvu dzīvojamās mājas jumts 250 kvadrātmetru platībā. Aukstā laika dēļ cīņa ar uguni turpinājās līdz pat plkst. 19:13. Valmieras, Mazsalacas un Alojas ugunsdzēsējiem palīdzēja arī Matīšu, Burtnieku un Rencēnu ugunsdzēsības formējumi. Ugunsgrēks izcēlās no skurstenī degošiem sodrējiem.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий