Rēzeknes Augstskola piedāvās 385 valsts finansētas budžeta vietas pilna laika studiju programmās

foto studentnet.lv
foto studentnet.lv

Rēzeknes Augstskola ir septītā lielākā valsts dibinātā augstskola, kurā šobrīd studē vairāk nekā 2000 studenti. 2012./2013. studiju gadā.

Rēzeknes Augstskola reflektantiem piedāvās 40 dažādas pilna un nepilna laika studiju programmas. Pilna laika studiju programmās Rēzeknes Augstskolā reflektanti konkursa kārtībā varēs pretendēt uz budžeta vietām. Kopumā šī gada vasaras uzņemšanas periodā Rēzeknes Augstskola piedāvās 385 valsts finansētas budžeta vietas.

No 2. līdz 17. jūlijam vidusskolu absolventi varēs studiju pieteikumu aizpildīt elektroniski portālā www.latvija.lv/studijas, savukārt no 11. līdz 19. jūlijam reflektantiem noteikti būs jāierodas personiski apstiprināt pieteikumu un uzrādīt nepieciešamos dokumentus vienā no 11 uzņemšanas punktiem. 

Vienotajā pieteikumā studijām varēs norādīt līdz 10 studiju programmām no piedāvāto augstskolu studiju programmu klāsta. Izvēlētajām studiju programmām var piešķirt līdz 20 prioritātēm. 

Par vienoto pieteikumu, neatkarīgi no norādīto prioritāšu skaita, ir viena reģistrācijas maksa – Ls 20. No reģistrācijas maksas ir atbrīvoti bāreņi un 1. grupas invalīdi, uzrādot apliecinošus dokumentus. Plašāka informācija par pieteikšanos studijām 2012./2013.mācību gadam jau šobrīd ir pieejama www.latvija.lv/studijas. 

Reflektanti, kuri vēlēsies uzsākt studijas uz augstākās izglītības bāzes, studijām varēs pieteikties no 6. augusta. Augstākā līmeņa pilna laika studiju programmās tiks piedāvātas 85 budžeta vietas (četras no tām būs doktora studiju programmās).

19 Rēzeknes Augstskolas darbības gados sagatavoti vairāk nekā 8 tūkstoši absolventu. Rēzeknes Augstskolā darbojas četras fakultātes: Ekonomikas un vadības, Inženieru, Izglītības un dizaina un Humanitāro un juridisko zinātņu. Studijas tiek nodrošinātas visos līmeņos – pamatstudijas, maģistra un doktora. 

Rēzeknes Augstskolas diplomu pielikumiem ir piešķirta Eiropas Komisijas atzinības zīme. 


Написать комментарий