20. martā notika SIA “Bērnu veselības centrs” dibinātāju kopsapulce

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kopsapulces darba kārtībā bija divi jautājumi. Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs informēja, ka bija skatīts centra gada pārskats un jautājums par līguma pagarināšanu ar valdes locekli Ludmilu Žarkovu.

Skatot centra gada pārskatu konstatēts, ka Bērnu veselības centrs ir nostrādājis ar peļņu. Vitālijs Azarevičs informēja, ka, diemžēl, šī peļņa nebija izlietota centra vajadzībām. Runa ir par lifta ierīkošanu centra ēkā, kas sen ir nepieciešams. Tehniskā dokumentācija ir gatava, tāpēc lifts būs ierīkots jau šogad.

Otrajā jautājumā dibinātāji nolēma nepagarināt uz 3 gadiem līgumu ar centra valdes locekli Ludmilu Žarkovu. Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka Žarkovas kundze daudz ir izdarījusi medicīnas attīstības jomā, viņas ieguldījums ir ļoti liels un pašvaldība ir ļoti pateicīga Ludmilai Žarkovai par ilggadējo un profesionālo darbu.

Dibinātāju kopsapulce nolēma izsludināt pārrunu procedūru par SIA “Bērnu veselības centrs” valdes locekļa amatu. Vitālijs Azarevičs aicina medicīnas jomas speciālistus ar augstāko izglītību, kas gatavi ieņemt šo amatu, iesniegt savus CV un pieteikties pārrunām.

Azareviča kungs apliecināja, ka nekādas citas pārmaiņas šo veselības aprūpes iestādi neskars, nebūs nekādas statusa maiņas- Bērnu veselības centrs strādās kā iepriekš.


Написать комментарий