Vitālijs Azarevičs jubilejās sveica 3 Goda daugavpiliešus

foto poga.lv
foto poga.lv

20. martā dzimšanas dienas svin 3 Goda Daugavpilieši, bet šogad viņiem visiem vēl arī apaļas jubilejas.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs devās pie jubilāriem, lai apsveiktu.

Šodien 80 gadu jubileju svin Aleksejs Solovjovs- dzejnieks, publicists, žurnālists. Viņš visu dzīvi darbojies radošajā laukā, vienmēr aktīvs sabiedriskajā dzīvē. Ģimene ir ļoti daudznacionāla, mazmeitās sajaukušās vismaz 8 tautību asinis. Jubilārs joprojām ļoti interesējas par visu, kas notiek, daudz lasa, raksta.

Vitālijs Azarevičs novēlēja stipru veselību, enerģiju radošam darbam un spēkus.

80 gadu jubileju svin arī vēstures skolotājs Benjamins Sverdlovs. Savā darba laikā skolā ir izlaidis 10 klases. Ļoti cienījams skolotājs, kuru atceras ne viena vien daugavpiliešu paaudze. Šogad ģimenē ir dubulti svētki, jo jubilārs ar dzīvesbiedri svin arī 50 gadu kāzu jubileju.
Sveicot jubilāru Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka Benjamins Sverdlovs ir piemērs skolotājiem, topošie pedagogi vienmēr centās praksēs tikt tieši pie šī skolotāja. Azareviča kungs pateicās jubilāram par lielo ieguldījumu izglītības jomā un vēlēja saglabāt savu optimismu un dzīvessparu.

70 gadu dzīves jubileju šodien svin arī Ingrīda Višņevska. Viņa arī ir skolotāja. Vēl šobrīd strādā Poļu valsts ģimnāzijā par mūzikas, latviešu valodas un sākumskolas skolotāju. Jubilāres sumināšana notika Poļu valsts ģimnāzijā. Vitālijs Azarevičs, sveicot Ingrīdu Višņevsku skaistajā dzīves jubilejā uzsvēra, ka viņa ir brīnišķīgs pedagogs, kas bērnos ieliek ļoti spēcīgus pamatus tālākām mācībām skolā. Azareviča kungs pateicās par ilggadēju pedagoģisko darbu un novēlēja stipru veselību un panākumus darbā.


Написать комментарий