LDZ Cargo volejbolistes triumfē pilsētas čempionātā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirmdienas vakarā tika noskaidrotas 2012. gada pilsētas čempiones volejbolā. Par sacensību uzvarētājām kļuva „LDZ Cargo” spēlētājas, kuru rindās par labāko tika atzīta Santa Catlakša.

Vairāku mēnešu garumā sešas komandas cīnījās par iespēju tikt pie zelta godalgām. Visa turnīra garumā pārliecinošāko sniegumu demonstrēja „LDZ Cargo” un „Daugavpils Universitātes” meitenes. Finālsērija ritēja līdz kādas vienības divām uzvarām.

Pirmajā komandu tikšanās reizē „LDZ” spēlētājas tika pie salīdzinoši vieglas uzvaras ar 3:0. Pirmdien nācās pasvīt krietni vien vairāk, kaut gan pirmajos divos setos tika izcīnītas uzvaras ar 25:23 un 25:21. Trešā seta sākumā tika iegūts pat sešu punktu pārsvars, taču studentes nepadevās, emocionālā galotnē uzvarot ar 26:24.

Ceturtajā setā viņām bija visas iespējas turpināt veiksmīgo sēriju, taču pie rezultāta 20:17 tika pieļautas vairākas muļķīgas kļūdas, kas noveda pie zaudējuma gan setā, gan arī visā spēlē – 22:25.

LDZ Cargo” spēlētājas kļuva par čempionēm, bet par labāko komandas rindās tika atzīta Santa Catlakša. „DU” komandā labākās spēlētājas gods Karinai Soldatenkovai.

Vīriešu turnīrā labākās komandas tiks noskaidrotas aprīļa sākumā.  


Написать комментарий