Iemesla panikai nav: daļa no Swedbank Daugavpils filiāles telpām ir slēgta, jo tur notiek remonts

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc nesen notikušā kraha, kad bankrotēja vecākā Latvijas banka, mūsu iedzīvotāji uzmanīgi seko līdzi pārējām finans-kredītiestāžu darbībām.

Nevienam negribas pret savu gribu pazaudēt ar grūtu darbu uzkrātos iekrājumus. Uz Gorod.lv redakciju sāka pienākt norūpējušos pilsoņu telefonu zvani, par to, ka ir slēgta daļa no vietējās Swedbank filiāles, kura atrodas Daugavpils centrā, Vienības namā.

Kā mums paskaidroja bankas pārstāve Kristīne Jakubovska, Swedbank Daugavpils filiāles centrālajā nodaļā, vienkārši ir sākušies remontdarbi. “Bankas telpās ir sākušies remontdarbi, lai mūsu klientiem rādītu vēl lielākus komforta apstākļus, tāpēc satraukumam nav pamata. Centrālā filiāle turpina savu darbu, tikai nedaudz samazinātos apjomos: remonta laikā, būs nedaudz ierobežota klientu apkalpošana, bet joprojām varēs veikt visas ar banku saistītas operācijas”,- pasteidzās nomierināt iedzīvotājus Jakubovskas kundze. 

Bankas telpu rekonstrukcijas remontdarbus tiek plānots pabeigt šī gada aprīļa beigās. Swedbank vadība apsolīja uztaisīt daudz košākus un labāk saprotamākus informatīvos plakātus, uz kuriem būs norādīts, ka banka strādā, bet tagad tai ir cita ieeja, no Vienības laukuma puses.
 


Написать комментарий