Novecojošā “Celtnieka” stadiona vietā plāno uzcelt jaunu kompleksu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pašvaldība strādā pie tā, lai sporta kompleksa “Celtnieks”, kurš šobrīd ir novecojis gan morāli, gan arī funkcionāli, uzbūvētu jaunu kompleksu.

Sporta komplekss, kurā cienījamos apstākļos varētu trenēties un aizvadīt sacensības, uz turieni pārceltie svarcēlāji, bokseri, cīkstoņi, tiek plānots uzcelt ar Eiropas finansējuma palīdzību. 

Tiek pieņemts, ka jaunais komplekss būs aprīkots ar mūsdienīgām treniņa zālēm un telpām, lai aizvadītu sacensības, jo telpas, kurās tagad trenējas, nu, piemēram, svarcēlāji, neiztur nevienu kritiku, atzīmē vicemērs Vjačeslavs Širjakovs. 

Pie šī projekta pašvaldība strādā jau kopš pagājušā gada. Neskatoties uz to, ka kopīgais projekts ar Lietuvu par tehniskās dokumentācijas izstrādi nav pieņemts, tiek plānots turpināt darbu, pie iecerētā realizācijas. 

Pagaidām sportisti tikai vēl gaida šos grandiozos projektus, turpinās “Celtnieka” stadiona infrastruktūras uzlabošana, kur pagājušajā gadā ar Latvijas futbola federācijas finansējumu tika uzklāts mūsdienīgs mākslīgais segums. Kā paziņoja Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, federācijas projekts, ļaus uzstādīt apgaismojumu, labiekārtot tribīnes un saimniecības telpas.

Tiesa, vieglatlētikas celiņu savešana kārtībā, “Celtnieka” attīstības plānā, netika iekļauta. Vieglatlētiem tiek plānots uzbūvēt vieglatlētikas stadionu starp 13-to un 15-to skolu, un vēlāk arī pilsētas stadionu. Kā paziņoja Aleksandrs Isakovs, nākotnē, kompleksa teritoriju plānots aprīkot ar tenisa kortiem.
 


Написать комментарий