Autotransporta mezgls Daugavpilī izgāja ziemas pārbaudījumu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pagājušajā gadā nodots ekspluatācijā Vidzemes – Piekrastes – Kauņas – Višķu ielu autotransporta mezgls Daugavpilī, neskatoties uz dažām niansēm, izgāja ziemas pārbaidījumu, tā uzskata Vjačeslavs Širjakovs.

Mēs jau ziņojām, ka pagājušā gada decembra vidū, jaunā objekta rajonā, pārsprāga ūdens hidrants, kas radīja nogāzes nogruvumu jaunās Latgales ielas posmā. Šī nepatīkamā situācija radās vecās komunikācijas sistēmas dēļ, kuru celtniecības projekta ietvaros nebija iespējam nomainīt. 

Šajās dienās, gar ielas nogāzi atkal nogāja neliels zemes gabals. Kā skaidroja portālam Gorod.lv Daugavpils komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns, tas notika sniega un ledus kušanas rezultātā. Ietve, kuras daļu aizbēra ar zemi ir satīrīta. Drīz vien ģenerālais darbuzņēmējs aizvadīs garantijas darbus uz sabojātā posma. 

Komunālās saimniecības darbinieki turpina risināt arī citas problēmas, kuras saistītas ar jauno autotransporta mezglu. Pēc V. Širjakova viedokļa, nekā ekstraordināra šeit nav, jo projekts ir grandiozs un nav iespējams izskaitļot visus sīkumus. 

Pie papilddarbiem ir dzelzceļa pārejas labiekārtošana, kura celtniecības laikā bija likvidēta. Tagad uzņēmums “Latvijas dzelzceļš” izstrādā tehniskos apstākļus, bet pašvaldība pieliks visas pūles, lai darbus paveiktu jau šovasar, tā paziņoja A. Pudāns.
 


Написать комментарий