DU volejbolisti spēlēs par 3. vietu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Latvijas volejbola čempionāta pusfinālsērijas ceturtajā spēlē „Daugavpils Universitātes” volejbolisti savā laukumā ar 0:3 piekāpās „Poliurs/Ozolniekiem”, ciešot zaudējumu arī visā sērijā ar rezultātu 1:3.Pusfinālsērija pret „Ozolniekiem” izvērtās spraigi. 

Ozolnieku komanda divas reizes izmantoja sava laukuma priekšrocību, uz ko „DU” atbildēja ar panākumu savu skatītāju priekšā. Trešdien mūsējiem bija pēdējā iespēja pagarināt sēriju, bet, lai to paveiktu, bija nepieciešama uzvara.

Spēles pirmajā setā labāk darbojās viesi, taču seta vidusdaļā uz brīdi „DU” pārņēma iniciatīvu. Ilgāku laiku rezultāts auga līdzīgi, tomēr galotnē precīzāki bija „Ozolnieki”. Pirmais sets zaudēts ar 21:25. Arī otrā seta ievads bija neveiksmīgs (8:12), bet ar pakāpenisku snieguma uzlabojumu, kā arī agresīvajām Haralda Regžas servēm izdevās panākt lūzumu – 20:18. Likās, ka sets jau uzvarēts, tomēr muļķīgu kļūdu virkne sagrieza visu kājām gaisā – 22:25.

Trešajā setā „DU” turpināja regulāri kļūdīties vienkāršās situācijās (ļoti daudz kļūdu servēs), kā rezultātā izredžu uz panākumu nebija nekādu. Pārliecinošs zaudējums ar 19:25.

Sērijā „Ozolnieki” izrādījās pārāki ar 3:1. „DU” rindās 16 punkti Vitālijam Cinnem, 12 punkti Regžam, kuram tā bija labākā spēle sērijā. Deviņi punkti Ērikam Voroņko, 7 – Edgaram Točam, bet pa četri Andrim Krūmiņam un Rihardam Puķītim.

„DU” sēriju par trešo vietu un bronzas medaļām iesāks 29. martā, bet pretinieks, pagaidām, vēl nav zināms.
 


Темы: , , , ,
Написать комментарий