Dome turpinās maksāt O. Dukšinskai arī pēc viņas aiziešanas no Izglītības pārvaldes vadītājas amata

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ceturtdien, 29. martā, Daugavpils domes deputāti izskatīs jautājumu par Olgas Dukšinskas atbrīvošanu no Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītājas amata.

Portālam Gorod.lv Olga Dukšinska apstiprināja, ka jau parakstījusi līgumu par darba attiecību izbeigšanu, pēc abpusējas vienošanās sākot ar 30. martu. Dokuments stāsies spēkā pēc tā apstiprināšanas domes sēdē. 

Saskaņa ar vienošanos, aprīlī, O. Dukšinskai vēl saglabāsies alga 850 latu apmērā. Kā paskaidroja pati Dukšinska, šī mēneša laikā viņa vēl strādās, jo vajag sakārtot daudzus dokumentu, par lietu nodošanu, kā arī sastādīt gala balansu par šī gada 2 mēnešu darbu. 

Zīmīgi, ka no maija mēneša līdz tam brīdim, kad bijušajai pārvaldes vadītājai būs piedāvāts direktores amats (ne vēlāk kā līdz 1. augustam), viņai būs nodrošināts darbs domē, par ko saņems 590 latus. Šeit arī teikts, ka līdz 1. augustam pašvaldībai vajag piedāvāt O. Dukšinskai, – bet tai pieņemt, vakantu direktores amatu vidusskolā vai pamatskolā. Skolas nosaukums, kurā Dukšinskai vajadzēs pieņemt direktores amatu, pēc viņas vārdiem vēl nav paziņots. 

Un noslēgumā, vienošanās paredz, ka O. Dukšinskai būs izmaksāts pabalsts vienas algas apmērā. 

Neskatoties uz diezgan labvēlīgiem priekš bijušās pārvaldes vadītājas vienošanās noteikumiem, Darba inspekcijā pēc viņas vārdiem, šādu vienošanos viņai ieteica neparakstīt, jo visi direktori vēl turpina strādāt, neskatoties uz to, ka daži no viņiem gatavojās iet pensijā.
 


Написать комментарий