Tramvajus Daugavpilī var pasūtīt gan ekskursijām, gan vecmeitu ballītēm

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Viens no padomju kinofilmu varoņiem teica, ka nekas tā nesatuvina cilvēkus, kā sabiedriskais transports, īpaši sastrēgumu stundās. 

Laikam jau, viena no populārākajām mūsu pilsētas sabiedriskā transporta ainavām pieder tramvajam. Starp citu, ar tramvaju, var ne tikai nonākt galapunktā par 15 vai 30 santīmiem, bet arī veikt īstu ekskursiju.

Kā pastāstīja Gorod.lv Daugavpils tramvaja uzņēmuma direktora vietnieks Oļegs Tolmačevs, jau ilgu laiku mūsu pilsētā pastāv iespēja izīrēt tramvaju. Pie tam, izdarīt to var jebkurš gribētājs: viena vagona tramvaja stundas īre izmaksās 40 latu pieaugušajiem un 30 latu bērniem (viņiem ir 25% atlaide). Tāpat, nepieciešamības gadījumā sabiedrisko transportu ne tikai piegādās noteiktajā vietā, bet arī varēs izvēlēties maršrutu, pa kuru varēs stundās laikā ceļot.

Ceļojuma laikā, pasažieri pa logu var ne tikai apskatīt Daugavpils ievērojamākās vietas, bet arī iepazīties ar foto izstādi, kura veltīta Tramvaju uzņēmuma 65 gadu jubilejai. 

Pēc Tolmačeva kunga vārdiem, šādas ekskursijas daugavpiliešu un viesu rindās ir ļoti pieprasītas. Mācību gada laikā, šādas ekskursijas bieži vien pasūta skolniekiem un bērnu dārza audzēkņiem, bet par gidiem parasti uzstājas paši pedagogi, tāpēc, ka viņa pakalpojumi nav iekļauti. 

“Pagājušajā vasarā mūsu tramvajā sarīkoja vecmeitu ballīti: meitenes izpušķoja tramvaju ar baloniem un krāsainiem plakātiem, un pasūtīja to pie naktskluba Banzai, un stundas laikā, jautras mūzikas pavadījumā ceļoja pa pilsētu. Tādu ballīti ilgi neaizmirsīsi!” – pārliecināts Oļegs Tolmačevs.
 


Написать комментарий