Prezidents uzskata, ka Saeimas atlaišana nav devusi pozitīvu rezultātu

foto lea.lv
foto lea.lv

Saeimas atlaišana nav devusi pozitīvu rezultātu un arī turpmāk tas nebūs valsts problēmu risinājums, ko apliecina Valda Dombrovska (Vienotība) trešā valdība, kura darbu sākusi visai lēnīgi, šādu viedokli telekanālā LNT pauda Valsts prezidents.

Prezidents atgādināja, ka tuvojas termiņš – seši mēneši kopš apstiprināšanas, kad viņš bija solījis sniegt vērtējumu Dombrovska trešās valdības darbam.

Bērziņš par valdības darbu bija visai skeptisks. Viņa skatījumā, seši mēneši ir bijuši par maz, lai jaunā valdība sevi parādītu, un jaunajiem cilvēkiem valdībā bijis nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai saprastu, kā notiek darbs un ķertos pie problēmu risināšanas, kas ir būtiski krīzes apstākļos.

Kritiskus vārdus politiķis veltīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības un Ekonomikas ministriju vadītājiem. Piemēram, Bērziņš pieminēja Latgales atbalsta plānu, kuru gan pats neesot izlasījis, tomēr nesaprot, kāpēc netiks atbalstītas arī citas Latvijas nomales.

Oligarhu padzīšana nav rezultāts, jautājums ir – kas ir izdarīts sabiedrības labā, jaunās Saeimas un valdības paveikto vērtēja prezidents.


Написать комментарий