Daugavpils studentu komanda ir starp 10 labākajām ikgadējā “Kas? Kur? Kad?” čempionātā

foto wiki.iteach.ru
foto wiki.iteach.ru

Kaut kad skolā mācīja, ka grāmatas ir zināšanu avots. Diemžēl, mūsdienu jauno tehnoloģiju pasaulē un interneta, interese par viņām ir zudusi. Un priekš kam studēt resnas enciklopēdijas, ja visas atbildes ātri var uzzināt Wikipedijā vai Lukomorjā?

Tomēr, ir vēl Latvijā jaunieši, kuri kaut arī pavada laiku sociālajos tīklos un milzīgajā interneta spēļu pasaulē, bet arī paspēj dot barību savām smadzenēm, attīstot savu erudīciju. 

Nedēļu atpakaļ Rīgā notika ikgadējais Latvijas čempionāts “Kas? Kur? Kad?” starp studentu komandām, kurā mūsu pilsētu pārstāvēja studenti no DU un RTU.

Kā pavēstīja Gorod.lv DU pasniedzējs Dmitrijs Oļehnovičs, sagatavošanās posms šim pasākumam bija ļoti nopietns: notika daudzas studentu spēles, kā arī treniņi un spēles augstākajā līgā. Viss šis grandiozais darbs negāja zudumā, un viena no mūsu komandām tika labāko desmitniekā. Cita mūsu komanda arī nebija ar pliku roku ņemama: kaut arī neiekļuva labāko skaitā, bet arī nebija turnīra tabulas lejasdaļā. 

Aizvadītā spēle noskaņoja Daugavpils dalībniekus kaujinieciski: tagad viņi ir gatavi uzvarēt, un, lai sagatavotos jaunajai spēlei viņiem ir vesels gads, kura laikā viņi gatavi iegūt jaunas zināšanas.

Komandas pateicas par palīdzību čempionāta sagatavošanās posmā Teodoram Bikovskim, Aleksandram Barbakadzem, Žanam Badinam, Artjomam Pučinskim, Dmitrijam Oļehnovičam un visiem tiem, kas ieguldīja savus spēkus veiksmīgajā mūsu jauniešu startā, nežēlojot topošajiem čempioniem ne savus spēkus, ne laiku, ne uzkrātās zināšanas.
 


Написать комментарий