Jānis Lāčplēsis nelasīja un nezin vai ir beigusies ekonomiskā krīze vai tomēr nē 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Slavenais un ietekmīgais preses izdevums “New York Times” iepriecināja Latvijas iedzīvotājus ar ziņu, ka finansiālās grūtības Latvijā praktiski ir beigušās, un mūsu premjerministru Valdi Dombrovski nosauca par teicamnieku, veiksmīgajā krīzes pārvarēšanā. Laikam jau, tur aiz okeāna ir labāk redzams, jo kā saka “liels redzams no attāluma”.

Gorod.lv vērsās pie paskaidrojuma par šo lietu pie Jāņa Lāčplēša. Bijušais Daugavpils mērs, ilggadējs politiķis, bankas lietu eksperts un pašreizējais Saeimas deputāts kārtējo reizi atteicās kaut ko komentēt, teikdams, ka neko tādu nav lasījis un vispār ir ļoti aizņemts, lai sarunātos ar žurnālistiem.

Pēdējā laikā, šāda atruna tiek izmantota ne pirmo reizi: izteikt savu viedokli par to, ka tiek paaugstināts pensijas vecums, Lāčplēša kungs arī atteicās. Tad viņš burtiski paziņoja sekojošo: “Ar Ministru Kabineta pieņemto dokumentu pagaidām neesmu iepazinies, neesmu to lasījis. Bet šis jautājums ir ļoti nopietns, un emocionālas atzīmes uzreiz nevar dot: vajag labi izpētīt visus saturā veiktos grozījumus”. Sanāk tā, ka tautas ievēlēts pārstāvis, pārstāvēdams Latgales gribu Saeimā, vienkārši nav lietas kursā par notiekošo valstī, vai arī ir tik ļoti aizņemts ar saviem deputāta pienākumiem, ka nav laika paskatīties par notikušo masu medijos, vai arī tikties ar partijas biedriem, kuru starpā ir arī premjers Valdis Dombrovskis, lai apspriest ar viņu pēdējās ziņas.
 


Написать комментарий

tik jau nu ļoti šis kadrs aizņemts laikam nebūs... ar komunikāciju gan problēmas pastāv... varēja izvēlēties citu profesiju, kur mazāk jārunā...