Daugavpils Universitātes studenti, kuri dzīvo “kojās”, ielaida pavasari arī savās istabās 3

foto du.lv
foto du.lv

Pazīstamais rakstnieks Iļja Ilfs rakstīja: “Nevajag cīnīties par tīrību, vajag vienkārši slaucīt!” Tieši pavasarī pieņemts taisīt dzīvokļa vai mājas ģenerāltīrīšanu, izmest uzkrājušās un nevajadzīgās mantas, kuras tika glabātas “melnajai dienai” vai vienkārši bija slinkums to izdarīt.

DU studenti nolēma atzīmēt pavasara atnākšanu tieši ar tādu ģenerāltīrīšanu. Un divu dienu laikā viņi aktīvi nodarbojās ar savu “koju” tīrīšanu, kuras atrodas Parādes 11 un Sporta 8 ielās. 

Kā pastāstīja pasākuma organizatori, tad tīrīšana pagāja zem devīzes “Ielaid pavasarī savā istabā”. DU studenti un darbinieki pilnā gatavībā atbalstīja šo pasākumu un draudzīgi mazgāja logus un dienesta telpas un attīrīja istabas no nevajadzīgiem krāmiem. Kā rezultātā Sporta ielas dienesta viesnīcā tika savākta liela “porcija” makulatūras, bet Parādes ielas dienesta viesnīcā – liela raža stikla un plastmasu pudeļu. 

Kaut arī pasākums bija organizēts pirmo reizi, tas jau guva pozitīvas atsauksmes no akcijas dalībniekiem, kā arī no rezultāta aculieciniekiem. Beigās studenti nolēma, ka veiks šādu tīrīšanu katru mēnesi.
 



Написать комментарий

Spriežot pēc vienas bildes, Florbols arī ielaida pavasari pie sevis :)

Plastmasa, tas nav nopietni :)

Gaidām no studentiem interesantākas bildes vai arī šī pokazuha ir īstā koju dzīve . . .

Написать комментарий