Domē izskata iespēju atbalstīt jauniešu komandu

Pagājušajā otrdienā, 27. martā, komanda no Daugavpils, starpreģionālās JAK  (Jautro un atjautīgo kluba) līgas “Rīga” otrās sezonas atklāšanas festivālā ieguva divas, no trim nominācijām. Ar labākajiem Latgales līgas spēlētājiem bija aizbraucis arī Vjačeslavs Širjakovs.

Vicemērs padalījās par saviem iespaidiem portālam Gorod.lv, atzīmēdams, ka viņam bija patīkami, ka Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš bija žūrijas priekšsēdētājs, pēc mūsu komandas uzstāšanās uzreiz atsūtīja viņam sms ziņu, kurā bija teikts, ka komanda no Daugavpils ir brīnišķīga.

V.Širjakovs atzīmēja, ka mūsu komanda bija klasi augstāka nekā pārējās, bet mūsu komandas programma, kura bija uztaisīt diezgan īsā laika posmā, bija daudz labāka par “Rīgas gotu” programmu, kuri atklāja festivālu, un kuri piedalās Masļjakova augstākajā līgā. 

Mūsu komandas plānos ietilpst, solo pa solim iekļūt Masļjakova augstākajā līgā un turpināt augt tālāk. Mūsu pilsētai tādi panākumu no vietējās komandas puses ir liels sasniegums, atzīmē V. Širjakovs. 

Tagad pašvaldība plāno uzaicināt JAK spēlētājus uz domi un apspriest jautājumu, kā pašvaldība var palīdzēt komandai turpmāk.
 


Написать комментарий