Stacijas – Malu ielu pārbrauktuve līdz aprīļa beigām netiks slēgta

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 2.aprīlī, Stacijas – Malu ielu dzelzceļa pārbrauktuve netika slēgta. Atgādināsim, ka autotransporta pārbrauktuvi bija plānots slēgt no šodienas, saskaņā ar MK noteikumiem, teritorijā, kurā ir pazemes dzelzceļa pārbrauktuve, viena kilometra rādiusā ir jābūt slēgtām visām virszemes pārbrauktuvēm.

Kā paziņoja kārtējā preses konferencē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns, pašvaldība jau agrāk vērsās pie “Latvijas dzelzceļa” vadības, lai vēlreiz sasauktu komisiju un apspriestu šī jautājuma detaļas, bet tas netika izdarīts.

Pašvaldības darbinieks uzskata, ka šajā vasarā sāksies 18. novembra ielas rekonstrukcijas darbi, līdz ar to tiks noslogota pārbrauktuve Nometņu ielā. Tāpēc būtu labi, ja Malu ielas pārbrauktuve netiktu slēgta, atzīmēja A. Pudāns.

Pašvaldība aicina “Latvijas dzelzceļu” sasaukt komisiju par jautājuma apspriedi. Pagaidām, pēc “Latvijas dzelzceļa” informācijas, kuru saņēma dome, līdz 23. aprīlim pārbrauktuve netiks slēgta, jo uzņēmums nepaspēja savākt visu nepieciešamo dokumentāciju.

 


Написать комментарий