Pogu balle -2012 2

Ar skaisti smeldzīgajām valša taktīm, ko nodejoja devītklasnieki , izskanējusi Andrupenes skolas tradicionālā Pogu balle.

 Tas ir pasākums, kurš Andrupenes skolā notiek nu jau 7. gadu. Šajā ballē devītklasnieki saņem gredzenus - piederības zīmi Andrupenes skolai. Uz pasākumu tiek aicināti vecāki, skolotāji, iepriekšējā gada abiturienti

Pogu balle izvēršas par jautru, sirsnīgu un ģimenisku saietu, kurā galvenā loma un nedalīta uzmanība tiek mūsu šī gada topošajiem absolventiem.Viņi gan nopietni, gan ar humoru rāda un stāsta par savām gaitām Andrupenes pamatskolā. Tiek teikti pateicības vārdi vecākiem un skolotājiem.

Par Pogu balli ik gadus atbildīgi ir paši skolēni. Arī šogad bērni bija pacentušies godam. Mēs, visi klātesošie, tikām izvizināti Laika Mašīnā, kura uz brīdi piestāja te 2003. gada 1. septembrī,  te 2006. gada decembrī , te vēl kādā aizgājušājā laika brīdī, klausījamies dziesmas viņu izpildījumā un protams ar sajūsmu noskatījāmies valsi.

Visu skolotāju vārdā gribam teikt sirsnīgus pateicības vārdus mūsu devītklasniekiem : Aivai Streļčai, Sanitai Kiselevskai, Jekaterinai Burcevai, Kristīnei Rabkevičai, Jānim Lukaševičam, Ričardam Stepiņam, Raivim Šangelim, Denielam Kuļko, paldies viņu vecākiem par atbalstu ,sapratni, un paldies 9. klases auzinātājam Viktoram Ivanovam par skaistajiem svētkiem! 

Paldies arī 7. un 8. klases skolēniem un viņu skolotājām Tatjanai Žvirblei un Annai Jubelei par aktīvu līdzdalību pasākuma organizēšanā!
 



Написать комментарий

SUPER ! Andrupene rullē !

pa tēmai:
http://www.youtube.com/watch?v=zUotrhsh2uQ

Написать комментарий