Žanna Kulakova: “Latvijas Krājbankas” izmeklēšanas lietas komisija strādā nepietiekami aktīvi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils domes līdzekļi 300 000 latu apmērā, joprojām ir “iesaldēti” “Latvijas Krājbankas” kontos, paziņoja Daugavpils mērs Žanna Kulakova.

Kā paskaidroja Žanna Kulakova, tiesas process, no kura būs atkarīgs naudas liktenis, tika pārnests uz vienu mēnesi. Notikusī situācija pašvaldībai ir ļoti nepatīkam, jo šī nauda varēja aiziet uz nepieciešamajiem pilsētas darbiem, tajā skaitā uz ceļa remontdarbiem, atzīmēja mērs.
Pēc Ž. Kulakovas domām, nepietiekami aktīvi strādā Parlamenta izmeklēšanas komisija, kura nodarbojas ar “Latvijas Krājbankas” lietas izmeklēšanu, un kuru vada bijušais Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis. Kā arī Ž. Kulakova atzīmēja, ka viņai nav nekādas informācijas, par to, ka komisija aizstāvētu pašvaldības intereses. 

«Nejaušības pēc, šajā situācijā bija aizstāvētas komercstruktūras, kuras varēja kaut vai atgriezt 70 tūkstošus latus, bet neviens pašvaldības uzņēmums nevarēja rēķināties ar tiem pašiem 70 000. Bet mēs gaidām tiesu un ceram, ka nauda tiks atgriezta», - piebilda mērs.
 


Написать комментарий