Tramvaju sliežu renovāciju Daugavpilī, iespējams, veiks “Binders” 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 3.aprīlī, tika oficiāli paziņoti uzņēmuma Daugavpils Tramvajs iepirkuma rezultāti, sakarā ar tramvaju sliežu renovāciju Eiroprojekta ietvaros. Konkursa uzvarētājs par summu 4 177 270 latiem tika pasludināta firma “Binders”.

Atgādināsim, ka dotais konkurss bija paziņots jau pagājušā gada augustā. Pēc tam, kad tika saņemtas sūdzība no SIA “Skinest Latvia”, konkursa nolikumā tika veiktas dažas izmaiņas, saistītas ar dažiem tehniskiem momentiem. Oktobrī konkurss atkal tika atjaunots, jau ņemot vērā izmaiņas. 

Kā paskaidroja Daugavpils tramvaja uzņēmuma vadītājs Ēvalds Mekšs, uz sliežu renovācijas konkursu tika iesniegti divi pieteikumi – no firmām “Binders” un “Skinest Latvia”, no kurām pirmā, piedāvāja viszemāko izmaksas summu. Tomēr arī šī summa izrādījās par lielu, nekā tā, kuru bija plānots tērēt uz sliežu renovāciju. Tā kā eksperti apstiprināja, ka šīs summa atbilst visām šodienas cenām, tika nolemts, pasludināt uzvarētāju. Lēmums par projekta līdzfinansējumu un kredīta ņemšanu sakarā ar trūkstošo summu, tuvākajā laikā lems domes deputāti. 

Pēc Ē. Mekša, vārdiem, jau drīzumā beigsies konkursa rezultātu pārsūdzēšanas termiņš, bet nekādas sūdzības vēl nav iesniegtas. Tas dod cerību, ka renovācijas darbi varētu sākties jau maijā. 

Atzīmēsim, ka konkursa rezultāti par apakšstaciju renovāciju, vagonu iepirkumu un būvdarbu uzraudzību, šī projekta ietvaros vēl nav paziņoti.
 


Написать комментарий

Lūdzu informāciju par satiksmes ierobežojumiem remontdarbu laikā !