Rēzekniešiem iespēja pieteikties uz bezmaksas intelekta attīstības mācību kursu

foto intelektam.lv
foto intelektam.lv

Ja tev ir 18 un vairāk gadi un ja tu dzīvo Rīgā, Rēzeknē vai Daugavpilī, tad tev ir iespēja pieteikties «Latvijas intelektuālās attīstības fonda» organizētajam intensīvas Vispusīgas intelekta attīstības bezmaksas mācību kursam.

Tas ir intensīvs trīs nedēļu kurss, kura pamatā ir trīs galvenie virzieni: sava potenciāla (“Vispusīga intelekta”) attīstīšana, inovāciju radīšana, zinātnes izpratne.

Mācības notiks Daugavpils novadā no š.g. 30. aprīļa līdz 22. maijam.

Pretendentiem ir jābūt gataviem ļoti intensīvam mācību procesam (dzīvošana un mācīšanās 3 nedēļas norises vietā), jābūt vēlmei sevi attīstīt, gatavībai strādāt grupās, iet diskomforta zonās, palīdzēt citiem, uzņemties atbildību par kopējo mācību procesu, nodot savas zināšanas medijiem un citiem cilvēkiem sociālajos tīklos. Piedalīties kognitīvajos pētījumos pirms un pēc kursa.

Mācības pamatā notiks latviešu valodā, daži virzieni krievu un angļu valodā.

Lai pieteiktos, līdz 2012. gada 13. aprīlim jāaizpilda anketa, ko kopā ar portreta fotogrāfiju jāiesūta uz e-pastu: intelektam@inbox.lv .

Anketu, kā arī sīkāku informāciju par mācību kursu var atrast mājas lapā www.intelektam.lv.

Pēc pieteikumu saņemšanas tiks organizēta dalībnieku atlase - pārrunas, kuras vadīs Intelektuālās attīstības fonda piesaistīti pedagogi un psihologi. Atlases datums un laiks tiks izziņots individuāli uz e-pastiem katram, kurš būs iesniedzis anketu.


Написать комментарий