Žanna Kulakova: Izveidojot savu interneta-telekanālu, no vietējās televīzijas pakalpojumiem neatteiksimies 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, Daugavpils pilsētas domē drīzumā būs pieņemts svarīgs tehnisks lēmums par interneta-telekanāla radīšanu un studijas aprīkošanu.

Komentējot doto ideju, Daugavpils mērs Žanna Kulakova atzīmēja, ka domei jāsniedz saviem pilsētas iedzīvotājiem pilnvērtīga informācija. Neskatoties uz to, ka masu mēdiju pārstāvji neslikti strādā, paziņojot par pilsētas dzīvi, jaunai un savlaicīgai informācijai jābūt arī domes portālā, uzskata mērs.

Kā atzīmēja Ž. Kulakova, domes informatīvā centra esošās iekārtas sen nav atjaunotas, bet 21. gadsimtā, pašvaldībai jāstrādā atbilstoši jauno tehnoloģiju prasībām, atjaunojot un ieviešot dažādību, kā to dara pilsētas portāli, kuriem līdzi seko pilsētas pašvaldības pārstāvji. 

Kā tieši strādās viss iedomātais, apsolīja pastāstīt pēc tā, kad būs sastādīta koncepcija un nolemts idejas tehniskais lēmums. Pilsētas galva tikai atzīmēja, ka no vietējas televīzijas pakalpojumiem, ar kuriem šogad ir paplašināti sadarbības pakalpojumi, neatteiksies un turpinās izmantot tos tālāk, kā arī savam portālam netiks piešķirts televīzijas statuss. 

Summa, kuru gatavi tērēt jaunievedumam, paziņos pēc tā, kad noskaidros iepirkuma konkursa uzvarētāju.
 


Написать комментарий

Internetā ir daudz dažādu kanālu :)