Čempionu līgas pusfinālā iekļūst arī ‘Real’ un ‘Chelsea’

foto delfi.lv
foto delfi.lv

UEFA Čempionu līgas pusfinālu trešdien sasniedza arī Anglijas klubs Londonas “Chelsea” un Madrides “Real” no Spānijas.

“Chelsea” ceturtdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja Portugāles vienību Lisabonas “Benfica”, divu spēļu summā triumfējot ar 3:1.

Spēles rezultātu mača 21.minūtē atklāja Frenks Lempards, kurš realizēja 11 metru soda sitienu, bet 85.minūtē Havi Garsija rezultātu izlīdzināja. Tomēr spēles izskaņā pārāka bija “Chelsea” komanda, un kompensācijas laika otrajā minūtē Rauls Mereilešs izrāva savai komandai uzvaru atbildes spēlē.

Pusfinālā “Chelsea” spēkosies ar aizvadītās sezonas čempioniem “Barcelona” no Spānijas.

Tikmēr trešdienas otrajā ceturtdaļfināla atbildes spēlē Madrides “Real” a rezultātu 5:2 (2:0) pārspēja turnīra pārsteigumu Nikosijas APOEL komandu no Kipras. “Real” divu spēļu summā triumfēja ar rezultātu 8:2.

Aizvadītajā mačā pirmie vārti tika gūti 26.minūtē, un to paveica Krištianu Ronaldu, bet Kakā 37.minūtē rezultāta pārsvaru dubultoja. 67.minūtē APOEL spēlētājs Manduca rezultāta pārsvaru samazināja, bet pēc astoņām minūtēm Ronaldu atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Turpinājumā “Real” guva divus vārtus četru minūšu laikā, kad vispirms izcēlās Hosē Kaljehons, bet 84.minūtē precīzs bija Anhels di Marija.

Pusfinālā “Real” spēkosies ar Vācijas klubu Minhenes “Bayern”, kas divu spēļu summā tika galā ar Francijas vienību Marseļas “Olympique”.

Pirmās pusfinālu spēles norisināsies 17. un 18. aprīlī.


Написать комментарий