«Bītlu» bērni plāno izveidot grupu “The Beatles 2”

foto hotdesignfor.us
foto hotdesignfor.us

Četrdesmit divus gadus pēc leģendārās grupas The Beatles izjukšanas Pola Makartnija vienīgais dēls Džeimss (attēlā) paziņojis, ka varētu izveidoties jauna grupa, kas apvienotu The Beatles mūziķu dēlus.

Džeimss Makartnijs nesen uzstājies Cavern Club Liverpūlē, kas bija viena no viņa tēva pirmajām skatuvēm. Intervijā britu medijiem Makartnijs jaunākais neslēpj, ka viņam patiktu apvienot leģendārā četrinieka atvases kopīgā projektā.

Pēc Džeimsa vārdiem, ideja jau tiek izstrādāta. Vaicāts, vai tas varētu nozīmēt jaunu The Beatles izveidošanos, viņš sacīja: "Jā, ceru, ka tas būs dabisks turpinājums. Jāgaida un jāskatās, kas notiks. Ja tāda būs dieva un likteņa griba. Tāpēc saku – jā, varbūt."

Trīsdesmit četrus gadus vecais Džeimss Makartnijs atklāja, ka atbalstu projektam izteikuši arī Džona Lenona jaunākais dēls Šons (36) un Džordža Harisona vienīgais dēls Dhani (33).

Ringo Stāra vecākais dēls Zaks (46), kurš bijis grupu Oasis un The Who bundzinieks, tajā ieinteresēts mazāk, bet izteicies, ka viņa jaunākais brālis Džeisons (44) varētu kļūt par jaunās grupas bundzinieku.

Dziedātājs un komponists Džeimss Makartnijs spēlējis ģitāru divos no sava tēva jaunākajiem albumiem, savukārt sers Pols producējis divus no dēla ierakstiem.

Džeimss, kura māte Linda nomira 1998. gadā no vēža, uz laiku pārtrauca kontaktus ar tēvu, jo viņam nepatika tā otrās laulības ar Hīzeru Milsu.

Vaicāts par pašreizējām attiecībām ar tēvu, Džeimss atzina, ka tās ir sarežģītas, tomēr skaistas. "Viņš ir ģēnijs, vēl vairāk kā ģēnijs, un viņš mani ļoti iedvesmo. Tas, ko viņš dara, ir ļoti gudrs un pārsteidzošs, tāpēc ir lieliski ar viņu sadarboties," piebilda Makartnijs jaunākais.

Aprīļa sākumā Džeimss Makartnijs uzstājās klubā Borderline Londonā, un koncertu noklausījās arī viņa vecākā māsa, modes dizainere Stella Makartnija (40), kā arī Džona Lenona atraitne Joko Ono (79).

Arī intervijā britu Radio 5 Džeimss pieminēja savas attiecības ar Joko Ono, sakot, ka viņa atgādinot tā mirušo māti. "Viņa [Joko] ir lieliska. Viņa man daudzējādā ziņā atgādina manu mammu. Manuprāt, Džons izvēlējās Joko, un tētis izvēlējās Lindu. Viņās ir gan daudz atšķirīgā, gan kopīgā."


Написать комментарий