Pie Latvijas šovbiznesa debesīm iemirdzas “boibends”

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Beidzot aizpildīts tas Latvijas mūzikas lauciņš, kurš pēdējos gados nepelnīti stāvējis tukšs – sevi pieteikusi puišu grupa, kas radīta pēc pasaules labākajām boibendu tradīcijām Mono (attēlā), kurus producē šovbiznesā pieredzējušais Juris Millers.

Grupas Mono sastāvu īpaša profesionāļu žūrija atradusi jau pagājušā gada septembrī. No septembra grupa intensīvi strādājusi pie repertuāra, bet 31. martā pirmo reizi atrādījusies tautai, kā īpašie viesi uzstājoties Samantas Tīnas dzimšanas dienas svinībās.

"Jau pirmajā koncertā uz skatuves uzrāpās histēriski spiedzošas meitenes. Tāda meiteņu histērija vietējās grupas uzstāšanās laikā Latvijā sen nav redzēta. Iepriekšējā pieredze - puišu grupu Caffe, Latte un Prego panākumi pierāda, ka publikai šādi kolektīvi ir vajadzīgi. Un arī pasaulē atkal atgriežas boibendi," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Millers.

Grupas Mono sastāvā ir trīs pievilcīgi un muzikāli jaunieši - Kristaps Gustavs Kiršteins no Saldus, kurš sevi publikai jau atrādījis LNT šovā Dziedošās ģimenes, Ainārs Eidons no Rūjienas, kurš dzied arī korī Balsis, kā arī rīdzinieks Iļja Tēraudkalns.

Grupa izpildīs visiem labi zināmas un tautā iemīļotas dziesmas no komponistu Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Jāņa Strazda un citu repertuāra. Tāpat koncertos tiks spēlēti agrāko laiku Latvijas boibendu hiti. Puiši arī strādā pie oriģināldziesmām, un producents sola, ka jau šī gada laikā tiks prezentēts pirmais speciāli Mono radītais hits.

Grupas Mono talantu būs iespējams novērtēt koncertos visā Latvijā - Millers atklāj, ka jau šovasar grupai ieplānotas apmēram 40 uzstāšanās dažādās Latvijas pilsētās.


Написать комментарий