Miris Latvijas futbola čempionu 'Ventspils' prezidents Bespalovs

foto sportaavize.lv
foto sportaavize.lv

Trešdienas vakarā nomiris Latvijas futbola čempionvienības "Ventspils" prezidents, 51 gadu vecais uzņēmējs Jurijs Bespalovs.

Kluba preses sekretārs Mihails Koroļovs pagaidām sīkāku informāciju nesniedza, vien piebilda, ka "visi klubā esam šokā".

Kā informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins, Bespalovs miris savās mājās Ventspils novada Piltenes lauku teritorijas Ūdrandē. Pēc informācijas, kas pašlaik ir policijas rīcībā, Bespalovs gājis pa kāpnēm un nokritis. Izsaukta neatliekamā medicīniska palīdzība, taču viņa dzīvību nav izdevies glābt.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas, lai noskaidrotu Bespalova nāves apstākļus un cēloņus. Vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Bespalovs bija "Ventspils" prezidents kopš kluba dibināšanas 1997.gadā. Pagājušajā gadā "Ventspils" ne tikai kļuva par Latvijas čempioniem, bet arī izcīnīja Latvijas kausu.


Написать комментарий