Lieldienu brīvdienas Daugavpilī gaidāmas apmākušās, lietainas un aukstas

foto klubkrasoti.ru
foto klubkrasoti.ru

Jau sākot no rītdienas, mūsu valstī sākas Lieldienu brīvdienas. Jau katram no mums ir savi plāni kā jautri tās pavadīt. Diemžēl Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs nesola Daugavpilī Lieldienās siltu un pavasarīgu laiku.

Tomēr šodien, un rīt, mūsu pilsētā nav gaidāms lietus, būs saulains laiks, kā arī nav gaidāms vējš. Ceturtdien, 5. aprīlī termometra stabiņš uzkāps līdz +10...12 grādiem. Bet naktī var pazemināties pat līdz - 6 grādiem. 

Rīt visas dienas laikā, būs gaidāms skaidrs, bet ne īpaši silts laiks: gaisa temperatūra sastādīs no 5 līdz 6 grādiem siltuma. 

Sestdien, 7.aprīlī, visā Latvijā laikapstākļus noteiks ciklons, kurš atnesīs uz Daugavpili nokrišņus, neliela lietus veidā. Bet gaiss sasils līdz pat +10 grādiem. 

Lieldienu svētdienā, mūsu pilsētā būs apmācies, diezgan mitrs un vēss laiks. Pirmajā dienas pusē sinoptiķi sola slapju sniegu un gaisa temperatūru ne augstāku par +5 grādiem. 

Pēc Latvijas meteorologu domām, nekas dīvains tas nav, ka Latvijā aprīlī ir sali un sniegs, tas nav retums mūsu valstī. Bet toties nākamās nedēļas laikapstākļi ir ļoti optimistiski. Neskatoties uz to, ka naktīs joprojām būs sals, jau no trešdienas, pamazām sāks kāpt gaisa temperatūra. Ceturtdien, 12. aprīlī tā sasniegs +16 grādu atzīmi.
 


Написать комментарий