Daugavpils vācu biedrībā “ERFOLG” veiksmīgi norisinājās Lieldienu skola bērniem «Pavasara ateljē"

foto Vācu biedrība "ERFOLG"
foto Vācu biedrība "ERFOLG"

No 12.03.2011 līdz 16.03.2011 vācu biedrībā “ERFOLG” 15 bērni no dažādām pilsētas skolām lietderīgi un ar prieku pavadīja pavasara brīvlaiku, vienlaikus arī iejūtoties tuvojošos Lieldienu svētku gaisotnē.

Darbs ar bērniem un jauniešiem ir viena no galvenajām vācu biedrības “ERFOLG”prioritātēm. Tieši tāpēc mēs cenšamies pēc iespējas vairāk dažādot viņu ikdienu, piedāvājot izzinošu un originālu programmu un aktīvi izmantojot neformālās izglītības metodes. Arī aizritējušais pavasara brīvlaiks nebija izņēmums. Tā laikā jauniem skolas dalībniekiem bija iespēja apgūt vācu valodu, uzzināt daudz jauna par Lieldienu tradīcijām, apgūt dažādas Lieldienu dekora izgatavošanas tehnikas, kā arī iegūt jaunas sociālās un komunikatīvās iemaņas. 

Liels nopelns programmas sastādīšanā un pasākuma realizēšanā bija vācu brīvprātīgajiem Arturam Šnaideram un Vanesai van Kann. Viņu aktīva piedalīšanās projektā deva bērniem iespēju izmēģināt savus spēkus saskarsmē vācu un angļu valodās, bet brīvprātīgajiem, savukārt, bija izdevība praktizēties krievu un latviešu valodas lietojumā. 

Neviens neaizgāja no bērnu skolas tukšām rokām, ikviens, papildus piemiņas dāvanām, aiznesa līdzi iegūto zināšanu un prasmju bagāžu, jo neformālā izglītība paver mums kolosālas personīgās izaugsmes un attīstības iespējas.

Drīz pienāks vasara, un tas nozīmē, ka „ERFOLG“ viesmīlīgi atvērs savas durvis vasaras bērnu skolu dalībniekiem! Uz drīzu tikšanos!!!
 


Темы: , ,

Написать комментарий