Bezpajumtnieki, aizstāvot dāmas godu, dzimšanas dienas svinībās nosituši jubilāru

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Divi bezpajumtnieki, aizstāvot kādas sievietes godu, dzimšanas dienas svinībās svētdien nogalinājuši jubilāru, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Trīs vīrieši Aristīda Briāna ielā kopā ar kādu sievieti svinēja cietušā dzimšanas dienu. Liktenīgajā naktī sieviete aizgāja pēc grādīgajiem dzērieniem, atstājot svinētājus vienus.

Kad sieviete bija aizgājusi, abiem vīriešiem ar jubilāru izcēlās strīds, jo gaviļnieks it kā aizskāris sievietes cieņu, vēsta policijā. Strīds pārauga kautiņā, kurā tika pielietota arī koka nūja un lauznis. Kad sieviete atgriezās, dzimšanas dienas svinētājs gulēja zemē, tādēļ sieviete viņu apsedza ar segu, lai viņš nenosalst, un kopā ar pārējiem biedriem svinēja guļošā vīrieša svētkus.

Saistībā ar slepkavību pirmdien policija aizturēja 1982.gadā un 1965. gadā dzimušus vīriešus, kuriem nav noteiktas dzīvesvietas. Aizturētie vainu atzina, policijai skaidrojot - paziņas nāvi konstatējuši tikai no rīta un naktī bijuši pārliecināti, ka viņš pēc kautiņa aizmidzis. Viņi arī atzina, ka nevēlējās nepatikšanas tādēļ policijai neziņoja un nolēma slēpties Dārziņos.

Abiem aizturētajiem piemērots apcietinājums.


Написать комментарий