Svētku brīvdienās konsultācijas sniegs dežūrārsti

foto alejka.pl
foto alejka.pl

Nacionālais veselības dienests atgādina par medicīniskās palīdzības saņemšanas iespējām Lieldienu brīvdienās: ja nepieciešams saņemt medicīnisku konsultāciju ģimenes ārsta kompetences ietvaros, svētku laikā iedzīvotāji var vērsties pie dežūrārstiem.

Rīgā dežūrārsti būs pieejami 7.aprīlī un 9.aprīlī no plkst.8.00 līdz plkst.15.00. Lielākajās Latvijas pilsētās ārpus Rīgas dienas laikā dežūrārsti būs pieejami no 6.aprīļa līdz 9.aprīlim. Dežūrārstu darba grafiks pieejams Nacionālā veselības dienesta mājaslapā www.vmnvd.gov.lv.

Savukārt medicīniskus padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos iedzīvotāji var saņemt, zvanot uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001. Pieredzējuši ģimenes ārsti un ārsta palīgi medicīniskus padomus sniedz brīvdienās un svētku dienās visu diennakti, darba dienās no plkst.17.00 līdz plkst.8.00 no rīta.

Traumu gadījumos vai pēkšņas saslimšanas gadījumos iedzīvotāji var vērsties arī steidzamās medicīniskās palīdzības punktos. Ar steidzamās medicīniskās palīdzības punktu atrašanās vietām varat iepazīties NVD mājaslapā www.vmnvd.gov.lv. Savukārt neatliekamos gadījumos, kad apdraudēta ir veselība vai dzīvība, palīdzību sniegs slimnīcu uzņemšanas nodaļas.


Написать комментарий