Atvērto durvju dienas Rēzeknes logopēdiskajā internātpamatskolā

foto ivans.ribakovs.lv
foto ivans.ribakovs.lv

Trīs dienas – 12., 13.un 14. aprīlī Rēzeknes logopēdiskā internātpamatskola Varslavāna ielā 5 aicina visus interesentus uz Atvērto durvju dienām, informē Sabiedrisko attiecību koordinators Voldemārs Ivdris.

Lai ar skolas darbu iepazītos pēc iespējas plašāks interesentu loks, apmeklētāji var ierasties skolā dažādos laikos. No 8.30 līdz 18.00 tiek piedāvāta iespēja apmeklēt mācību stundas vai logopēdiskās nodarbības. Ikviens interesents tiks iepazīstināts ar skolas telpām, varēs uzdot jautājumus un saņemt informāciju par mācību programmām, izglītojamo sadzīves apstākļiem un ārpusstundu darbu.

Īpaši tiek gaidīti tie vecāki, kuru bērniem 2012.gada 1. septembrī jāuzsāk mācības 1.klasē, un kuriem ir nepieciešama valodas korekcija. Ar pedagoģiski medicīniskās komisijas lēmumu pirmajās klasēs tiks uzņemti bērni ar apmācību gan latviešu, gan krievu valodā, bet no 2.līdz 9.klasei - ar apmācību tikai latviešu valodā.

Ja bērnam ir valodas vai mācīšanās iemaņu traucējumi, Rēzeknes logopēdiskajā internātpamatskolā tiek nodrošināta gan vispārizglītojošo skolu mācību programmas apguve, gan audzēkņi saņem arī logopēdisko palīdzību.
 


Написать комментарий