Ž.Kulakova cer, ka “Svente Holding” atsauks prasību pret domi

foto kiyany.obozrevatel.com
foto kiyany.obozrevatel.com

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka firma „Svente Holding”, kura ir „Ditton Group” sastāvā, iesniedza tiesā prasību pret Daugavpils domi par atsaukto līgumu par skolu renovāciju Eiroprojekta ietvaros un pieprasa kompensāciju 2,5 miljonu latu apmērā.

Komentējot situāciju, Daugavpils mērs Žanna Kulakova paskaidroja, ka dome visu laiku ar sapratni attiecās pret celtniekiem un ne vienu reizi pagarināja darbu izpildes termiņu. Taču kārtējo reizi termiņi netika ievēroti, tāpēc nācās izšķirties par labu līguma izbeigšanu. 

Mērs arī atzīmēja, ka ilgstošas pārrunas ar darba veicējiem neko nedeva. Pašvaldība cerēja, ka lēmums izbeigt līgumu ir abpusējs un «Svente Holding», atzīstot, ka netiek galā ar pasūtījumu, sapratīs, ka ir lietderīgi izbeigt darba attiecības. Taču prasības pieteikums norāda, ka tā nav. 

Ž.Kulakova cer, ka firmas vadība tomēr rīkosies loģiski un atsauks prasību, atzīmējot, ka ar firmas vadību šajā sakarā viņai nesaskaņu nebija. 

Jāatgādina, ka agrāk vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzīmēja, ka „Svente Holdingam” ir maz cerību uzvarēt tiesā, jo domes rīcība bija likumīga.
 


Написать комментарий