1.maijā Biķerniekos notiks Latvijas “BMW” festivāls

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Latvijas "BMW" klubs sadarbībā ar oficiālo "BMW" pārstāvi Latvijā "BM Auto" rīko jau septīto Latvijas "BMW" festivālu, kas notiks šāgada 1. maijā Rīgā, Biķernieku sporta kompleksā, informē Latvijā lielākais "BMW" auto īpašnieku vortāls BMWPower.lv.

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, disciplīnās un pacīnīties par sponsoru sagādātajām balvām.

Pirmo reizi festivāla ietvaros būs vienreizēja iespēja pārbaudīt savas braukšanas prasmes lielajā Biķernieku trases aplī. Tāpat arī pasākumā būs iespēja sacensties ar savu auto dragreisa taisnē un īpašā veiklības stafetē.

Skatītājiem būs iespēja veikt demobraucienus Biķernieku sporta bāzes apkārtnē ar vairākiem jaunākajiem "BMW" modeļiem, kā arī izbraukt ar "BMW Ring Taxi".

Uz pasākumu aicināti ierasties "BMW" markas automašīnu, motociklu, "BMW Alpina" un "MINI" īpašnieki un entuziasti, kā arī visi pārējie interesenti.

Latvijas "BMW" festivāls ir ikgadējs pasākums, kurā vienkopus var aplūkot vairāk nekā 300 Latvijas un kaimiņvalstu "BMW", "BMW Alpina" un "MINI" spēkratus, kā arī satikt vienkopus daudzus domubiedrus. Pagājušā gada Latvijas "BMW" kluba rīkotajā festivālā piedalījās vairāki ekskluzīvi auto, kas ikdienā uz Latvijas ceļiem nav sastopami.


Темы: , , ,
Написать комментарий