Šadurskis noliedz, ka Dombrovskis premjera amatu varētu nomainīt pret posteni Briselē

foto nnm.ru
foto nnm.ru

"Premjers Valdis Dombrovskis (V) Eiropā ir pazīstams, tāpēc runas, ka viņam varētu tikt piedāvāts labs darbs Eiropas Savienības institūcijās, izklausās ticamas, taču es par šādiem piedāvājumiem neko neesmu dzirdējis," - "Rietumu Radio" sacīja Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Kārlis Šadurskis (V), komentējot runas, ka Dombrovskim varētu piedāvāt labu amatu Briselē, ko viņš varētu pieņemt, jo pašreizējā amatā sevi ir izsmēlis.

"Saprotu, kur šīm baumām par darba piedāvājumiem Briselē "aug kājas". Eiropas Parlamentā Dombrovskis ļoti bieži tiek pieminēts kā veiksmes stāsts, viņu bieži citē. Teiksim tā - ar Dombrovski Eiropā lepojas vairāk nekā Latvijā, tāpēc šīs runas izklausās ticamas, taču es par šādiem darba piedāvājumiem neko neesmu dzirdējis," sacīja Šadurskis, piebilstot, ka arī sarunās ar premjeru viņš neko tādu nav minējis.

Deputāts pieļauj - tad, kad Dombrovskis beigs premjera karjeru Latvijā, ļoti iespējams, ka viņam piedāvās labu darbu Eiropā. "Nedomāju, ka ir tā, ka Dombrovskis tagad gribētu vai gatavotos aizbēgt no Latvijas uz lielajiem Eiropas ūdeņiem," sacīja Šadurskis.

Dombrovskis savā pašreizējā amatā, kā uzskata Šadurskis, nav sevi izsmēlis. "Dombrovskis varbūt nav premjers - šovmens, bet varbūt, ka, Latvijai izejot no krīzes, tādu arī nevajag," spriež EP deputāts. Viņš uzskata, ka labākais premjers Latvijai pašlaik ir cilvēks, kas lēni un mierīgi strādā un spēj vadīt komandas darbu.

Kā pieļāva Šadurskis, šādas runas varētu izplatīt "Vienotības" oponenti, un noliedz, ka tās varētu nākt no pašu partijas biedriem, jo "Vienotībā" valdot konstruktīva gaisotne.


Написать комментарий