Daugavpils seniori un juniori atzīmēja Eiropas skiastās novecošans gadu ar modes skati

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jauniešu mode nav nekas liels, jo vecuma modes vienkārši nepastāv, tā uzskatīja Koko Šanele.

Vakar Latviešu kultūras centrā Eiropas aktīvu vesumdienu un paaudžu solidaritātes gada ietvaros norisinājās neparstā modes skate ar nosaukumu „Seniori, juniori un mode”. Tajā piedalījās Daugavpils dažāda vecuma skaistākā cilvēces dzimuma pārstāves. Pasākuma organizācijā aktīvi piedalījās Daugavpils Sociālo lietu pārvalde, klubs „Literatūra. Māksla. Cilvēks”, Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrs, Sabiedrisko organizāciju centrs „Varavīksne” un Jauniesu departaments. 

Koncertzāles skatuvē ļoti pārliecinoši defilēja dažādu paaudžu daugavpilietes, demonstrējot apģērbu, kuru nodrošināja dažie vietējie veikali. 

Gandrīz katru apģērbu modeli pasākuma vadītāja komentēja populārās filmas „Briljanta roka” («Бриллиантовая рука») garā, piemēram: «Oriģinālais konstruktīvais risinājums ļauj jums viegli žaketi pārvērst vasaras kombinētā kostīma jakā. Tacu tas nav viss: ar vieglu rokas kustību bikses partop elegantājos šortos». Bet starp defilē uznācieniem skatītājiem stāstīja par modes jaunākām tendencēm, dažādiem modes stiliem un aksesuāriem.

Viena no modes skates organizatorēm, Jauniešu departamenta vecākā speciāliste Evita Lukša uzskata, ka šis pasākums ne tikai parāda, ka sieviete jebkurā vecumā vēlas un var palikt skaista un stilīga, bet arī uzskatāmi demonstrē, ka mode ir tas spēks, kas spēj apvienot dažādu paaudžu un uzskatu cilvēkus.
 



Написать комментарий