Divus gadus veca meitene Austrālijā piecas dienas pavada viena mājās ar savas mātes līķi

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Divus gadus veca meitenīte Austrālijā pavadījusi piecas dienas viena pati mājās, kur atradās viņas mirušās mātes līķis, pirmdien paziņoja amatpersonas, norādot, ka viņa visticamāk izdzīvoja, ēdot no Lieldienām palikušās šokolādes olas.

Bērns, kas cietis no nopietnas ķermeņa atūdeņošanās tika atrasts piektdien pēc tam, kad kaimiņi sacēla trauksmi. Mājā Vagavaga pilsētā apmēram 400 kilometrus uz dienvidrietumiem no Sidnejas tika atrasts 30 līdz 40 gadus vecas sievietes mirstīgās atliekas.

"Viņa bija diezgan apātiska un bāla. Viņa neko daudz neteica, viņa neizrādīja daudz emociju," par mazuli teica vietējās neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieks Īmons Pūrsells.

Amatpersonas atzīst, ka šajā lietā ir maz kas zināms, tostarp arī nav zināms mātes nāves cēlonis. Lai gan meitenītes ķermenis bija cietis no pārmērīga šķidruma zuduma, cukura līmenis viņas asinīs bija labs. Pūrsels žurnālistiem pieļāva, ka bērns ēda no Lieldienām palikušās šokolādes olas, kas ļāva viņai izdzīvot.

Policija un tiesu mediķi nevarēja pateikt, cik ilgi meitenīte pēc mātes nāves mājās bijusi viena, bet kaimiņi pieļauj, ka tas varēja būt līdz pat piecām dienām.

Meitenīte nogādāta slimnīcā, bet viņas veselības stāvoklis ir uzlabojies.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий